Virtual Adoption & Support Skydra | Pandorastichting
virtual witte achtergrond.png

Virtual Adoptions & Support Dogs of Skydra

Wat is virtueel adopteren?

Misschien wil je graag een hond adopteren maar is dat door omstandigheden nu nog niet mogelijk. Of misschien heb je zelf een hondje geadopteerd uit de shelter, weet dan ook dat dit mogelijk werd gemaakt door een klein team van vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor het welzijn voor deze honden sinds 5 jaar, zonder daar OOIT 1 euro voor te hebben ontvangen! Maar puur uit liefde voor deze dieren...  Weet dat nog steeds 95% van de grieken straathonden ziet als ongedierte, die zelf wel een hond hebben maar niets van verantwoordelijkheid nemen voor hun dieren, en dus sterilisatie of castratie niet eens overwegen. Als er dan pupjes zijn dumpt men ze gewoon ergens ten velde of nu ook vaak aan de shelter op een laf uur wanneer men weet dat er niemand in de buurt is.

Ondertussen zitten in de shelter meer dan 250 honden, je kan je voorstellen dat de kosten voor het voeden, verzorgen etc torenhoog oplopen! Niet alle honden die er verblijven kunnen uitzien naar een bestaan in België of Nederland. Velen zijn getraumatiseerd, te angstig, te beschadigd, waardoor adoptie niet meer mogelijk is. Maar er is nu “adoptie op afstand”, m.a.w. een fosterplan. Daarmee ondersteunt u zowel het dier als het asiel. Beiden zijn volledig afhankelijk van donatiegelden.

U wilt graag een hondje maar heeft hier op dit moment de mogelijkheid niet voor? Of u heeft een hond geadopteerd en wilt graag nog een hond helpen? Adopteer dan een hond op afstand, ook wel virtuele adoptie genaamd. Middels een maandelijkse bijdrage vanaf € 10,- steunt u een door u virtueel geadopteerde hond. Uw bijdrage wordt gebruikt voor eten, dagelijkse verzorging en dierenartskosten.

Op onze pagina vermelden wij dat u de hond virtueel heeft geadopteerd. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van uw hond. Ik bezoek 4 keer per jaar de shelter om zelf de mouwen uit de handen te steken, updates te maken van de honden die er verblijven en de virtuele adoptanten op de hoogte te houden. Naast de virtuele adopties zetten we vaak inzamelacties op voor diverse doelen, voeding, operaties, dure medicatie, zonnetenten, puppyrennen enz .. enz... Dus u kan ook steeds een eenmalige donatie doen ten voordelen van Storgi Skydra!

Met het adoptiegeld kan u het leven van de hond(en) in stand houden en mogelijk verbeteren

Donaties kunnen op het rekeningnummer:

Tineke voor Skydra BE45 3770 8284 3289

met vermelding van de naam van het betreffende hondje!

HIERONDER DE LINK NAAR ONZE VIRTUELE PAGINA

virtual witte achtergrond.png