SponsorKliks, gratis sponsoren!

ONZE ADOPTIE KITTENS

De kittens worden alleen bemiddeld door Romana van Pandora Stichting, klik op de foto voor meer informatie, of klik hier om in contact met Romana te komen.

Onze katten worden gevonden op straat in Roemenië. Zij worden gered door ze weg te halen van alle gevaarlijke situaties.

De katten kunnen onder voorwaarden en met contract worden geadopteerd.

In samenwerking met Noemi die dierenarts is in Roemenië. En Pandora stichting die zoals altijd het geweldige transport naar Nederland of België regelt.

Noemi legt haar hart en ziel in het redden van de katten in Roemenië. Dit doet ze allemaal uit liefdadigheid. Alle katten die bij haar komen krijgen alle zorg die ze nodig hebben voordat ze ter adoptie komen. Er is dus bij adoptie van een kitten/kat bijna altijd een achtergrond beschikbaar.

Alle katten worden ingeënt, ontwormd, ontvlooid en als ze oud genoeg zijn ook gecastreerd/gesteriliseerd. Ze hebben een Europees paspoort en een chip.