ADoptie-team

tessa.jpg

Tessa gedragsdeskundige

Ik streef naar eenheid tussen mens en dier

Al van mijn kindertijd heb ik een sterke en bijzondere band met honden.
Toen ik mij realiseerde hoe belangrijk honden in mijn leven zijn, ben ik op mijn zoektocht naar een liefdevolle en respectvolle manier van gedragstraining honden en hun baasjes gaan helpen puur op mijn gevoel!!!
Door als schakel en observeerder tussen hond en baas op te treden probeer ik de relatie tussen eigenaar en hond te verbeteren, honden zijn zeer openhartig en lijden door hun grote betrokkenheid onder bepaalde( familiale) omstandigheden.
Als gedragstherapeute help ik je met veel liefde om meer inzicht te krijgen in de gevoelswereld van je geliefde trouwe viervoeter.

Drie jaar geleden passeerde Brouno mijn eigen Griek die ik een huisje heb gegeven!! Zo leerde ik de lieve, hartelijke Desiree kennen en al snel klikte het en stelde ik me kandidaat om te helpen, wat mij veel voldoening geeft!
Buitenlandse hondjes hebben special needs!!
Ik werk ondersteunend als het nodig is.

Honden hebben voor mij een bijzondere plek in mijn leven!!
zonder (mijn)honden kan ik mij mijn leven niet voorstellen

Leonne.heic

Leonne
bemiddeling

Ik ben Leonne.

En ik foster nu 5jaar voor de Pandora Stichting. Sinds ik in Januari 2017 mijn Kaya adopteerde. En haar pup bij mij in opvang kwam. Inmiddels wonen er naast chihuahua Snoopy, moedertje Kaya nu ook Wolfje (een hondje met hersenbeschadiging. En zeer angstig bij haar aankomst. Nu opgeboeid tot een zeer vrolijke lieve kleine schat) en Boxie (Dat is een kleine diva. Die eind 2020 gevonden is in een doosje op de stoep bij de dierenarts. Met een Hernia en totaal rot gebit. Na alle benodigde behandelingen kwam ze bij mij en de bende wonen. Begin 2021) Ik noem mijn roedeltje; de bende van ellende.

Sinds 2 jaar ben ik ook werkzaam voor de stichting.

Uiteraard als vrijwilliger. De werkzaamheden bestaan uit contact met adoptanten. Het vervoeren van onze honden van foster naar hun forever thuis. En het fosteren van Pandora hondjes. Die of direct een plekje nodig hebben. Extra verzorging nodig hebben. Of terug komen van adoptie.

Ons team is een hecht team dat geloof in de woorden SAMEN STAAN WE STERK!! We staan achter en naast onze honden. Voor ons is de goede match het allerbelangrijkst. Zodat de hond en de adoptant samen op hun best en gelukkig zijn. Ik hoop nog vele jaren te kunnen bijdragen.

Romana.jpg

Romana
Cat adoption

Hey hoii Mijn naam is Romana, ben 27 jaar en sinds kort ben ik bezig met het plaatsen van de lieftallige katten vanuit Roemenië. Dit doe ik allemaal tussen mijn werk, gezin en privé leven door. Waar ik tijd heb probeer ik zoveel mogelijk voor de stichting te doen zodat ook de lieverds uit Roemenië een 2e kans verdienen. Dit is allemaal ontstaan nadat wij onze lieftallige Quincy ook een roemeentje bij Desiree hebben gehaald in Venlo. Doordat vrienden van mij opzoek waren naar een lief vriendinnetje voor hun kat heb ik desiree gevraagd om info. Dit was de eerste stap naar een heel mooi begin. Ben toen in contact gekomen met de super lieve dierenarts in Roemenië en na haar verhaal besloten om te kijken wat ik voor hun kon betekenen. Wat begon als een grote uitdaging is uitgepakt in iets heel moois! Er zijn al verschillende katten geplaatst naar een liefdevol for ever home. En zolang het mogelijk is ga ik proberen zoveel mogelijk voor hun te doen. Jullie kunnen altijd contact opnemen mochten jullie een lieve kitten of kat zoeken. Dit kan via de Facebook pagina Pandora Cat Adoption of via mail rajsmit1994@live.nl.

transport.jpg

Gaby
Transport

Desiree kent onze chauffeur Gabi al vele jaren. In de afgelopen jaren kwamen ze mekaar steeds tegen bij andere transportbedrijven. Gabi is naast een waanzinnig goeie chauffeur ook nog eens een man met een groot warm hart voor dieren! De liefde die hij tijdens de toch vaak stressvolle reizen aan de dieren geeft en de lieve voorzichtigheid waarmee hij honden en katten tijdens aankomsten behoedzaam uit de bus haalt, daarbij goed op de veiligheid lettend, is gewoon uniek! Desiree heeft in de afgelopen jaren een heel scala ook aan slechte transporteurs gezien, waarin dieren onder erbarmelijke en vieze omstandigheden vervoerd werden.. Omdat een slecht transport zelfs de meest lieve hond kan breken zijn we de laatste jaren steeds hogere eisen gaan stellen aan vervoer. Onze honden worden perfect opgevangen en verzorgd in Roemenie, dan mag er van een transport niets minder verwacht worden! Sinds kort is Gabi zijn eigen bedrijf begonnen en heeft Pandora gevraagd of dit onder onze vlag mag. Iets waar wij natuurlijk geen nee tegen zeggen! Dus nu kunnen we met trots zeggen dat zowel onze bus als ook de chauffeur niets minder dan 5 sterren krijgt! Een modern ingerichte bus, met vaste kooien en ligkleedjes. Hygiëne is zeer belangrijk! Maar bovenal de liefde volle zachte hand van onze eigen Gabi! Met hem is nu echt de zorg van onze honden van A tot B (lees Z) top geregeld!