DESIREE & TESSA

Desiree

Mijn naam is Desiree Beulen en alles is begonnen nu ruim 6 jaar geleden met de adoptie van mijn eigen griek Nikos en ik werd gevraagd of ik misschien baasjes wist voor zijn zus en broertjes. Die heb ik gevonden en ik ben nooit meer gestopt met baasjes zoeken! Voor die tijd had ik me nooit verdiept in de problematiek met zwerfdieren in het buitenland. Ik wist wel dat het daar niet goed was maar het was een ver van mijn bed show..
Toen ik me erin begon te verdiepen wist ik dat ik hier een doel had gevonden om me voor in te zetten en dat doe ik nu nog steeds met hart en ziel!
Sinds een jaar zijn we officieel een non-profit stichting begonnen en ons netwerk is heel groot. Iets waar ik heel trots op ben omdat ik toch aan de wieg heb gestaan van deze prachtige zaak!
De naam Pandora heb ik gekozen omdat mijn andere griekje zo heb genoemd nadat ik haar vergifitigd op straat in Griekenland heb gevonden. Pandora is in de griekse mythologie een prachtige vrouw die haar nieuwsgierigheid niet kon bedwingen en het vat opende wat haar verboden was. Uit het vat kwam alle ellende, pijn en narigheid die zich over haar en de hele wereld uit stortte. Als allerlaatste kwam uit het vat; hoop! En die hoop zag ik in de doodsangstige ogen van de lieve mooie hond die daar op straat op gruwelijke wijze richting haar einde ging..
Mijn eigen Pandora, prachtig mooie hond, straathond die alleen maar ellende had gekend, had hoop toen ze mij zag! Dus deze naam heb ik haar gegeven en ook onze stichting wat ik symbolisch vind voor alle zwerfhonden die alleen maar ellende en pijn kennen en die onze stichting hopelijk de hoop op een mooi leven mag geven...

Tessa

Ik streef naar eenheid tussen mens en dier

Al van mijn kindertijd heb ik een sterke en bijzondere band met honden.
Toen ik mij realiseerde hoe belangrijk honden in mijn leven zijn, ben ik op mijn zoektocht naar een liefdevolle en respectvolle manier van gedragstraining honden en hun baasjes gaan helpen puur op mijn gevoel!!!
Door als schakel en observeerder tussen hond en baas op te treden probeer ik de relatie tussen eigenaar en hond te verbeteren, honden zijn zeer openhartig en lijden door hun grote betrokkenheid onder bepaalde( familiale) omstandigheden.
Als gedragstherapeute help ik je met veel liefde om meer inzicht te krijgen in de gevoelswereld van je geliefde trouwe viervoeter.

Drie jaar geleden passeerde Brouno mijn eigen Griek die ik een huisje heb gegeven!! Zo leerde ik de lieve, hartelijke Desiree kennen en al snel klikte het en stelde ik me kandidaat om te helpen, wat mij veel voldoening geeft!
Buitenlandse hondjes hebben special needs!!
Ik werk ondersteunend als het nodig is.

Honden hebben voor mij een bijzondere plek in mijn leven!!
zonder (mijn)honden kan ik mij mijn leven niet voorstellen